top logo
M24 97.9 ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.
M24 97.9 Adresa zyrtare e internetit është www.m24.com.uy
M24 97.9
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : M24 97.9 ]