LA 89 është një radio stacion muzikë në internet. LA 89 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. LA 89 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

LA 89 Adresa zyrtare e internetit është www.la89.com

LA 89
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : LA 89 ]