top logo
FM Moti 101.7 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, FM Moti 101.7 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si spanjisht Muzikë, Lajme Vendore. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.
FM Moti 101.7 Adresa zyrtare e internetit është www.fmtiempo.com.uy
FM Moti 101.7
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM Moti 101.7 ]