top logo
FM Ideal is own music and arts radio station. FM Ideal broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. FM Ideal has something for all discerning music lovers.
FM Ideal official website address is www.fmideal.com
FM Ideal
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM Ideal ]