top logo

FM Gente transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit FM Gente besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë Jazz Latine. FM Gente transmetimin nga Minas, Uruguay.
FM Gente adresa faqen zyrtare është www.fmgente.com.uy

FM Gente
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM Gente ]