top logo

FM Alto Uruguay broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. FM Alto Uruguay broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

FM Alto Uruguay website address is www.fmaltouruguay.com.ar

FM Alto Uruguay
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM Alto Uruguay ]