Radio Lumturia

Info koment Stacione raport

Kjo, dhe më shumë, na ka bërë të rritet audiencën dhe ne kemi qenë bërë për të fituar respektin dhe konsideratën e popullit, që është në të mirë të programimit felicidad Radio dhe më i plotë, informativ, bujqësi, sportiv, kulturor, Zona e sociale dhe muzikore, atë që një brez i pajisjeve të fundit teknologjike është shtuar.
Felicidad Radio adresa e internetit zyrtare është www.paysandu.com/radiofelicidad

Vend: Uruguay

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations