FM Mill

Info koment Stacione raport
Del Molino FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Del Molino FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.
Adresa zyrtare e internetit është www.delmolinofm.com

Vend: Uruguay

Zhanret: /

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations