CW 54 Emisora del Este

Info koment Stacione raport

CW 54 Emisora del Este broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, CW 54 Emisora del Este broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

CW 54 Emisora del Este official website address is cw54emisoradeleste.com

Vend: Uruguay

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations