top logo
Crazy FM 98.3 based on Rivera, Uruguaj është një nga stacioni popullore muzikë. Crazy FM 98.3 Stacioni streaming muzikë dhe Programet si në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një Music spanjisht, Local News radio channel plays around the clock 24 orë live online. Crazy FM 98.3 gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave.
Crazy FM 98.3 Adresa zyrtare e internetit është www.laradioloca.com.uy
Crazy FM 98.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Crazy FM 98.3 ]