top logo
Qyteti FM Costa. CXC-199 Një, është një nga radiot FM reja rregullohet nga rregullat e përcaktuara me ligj n º 18.232 e transmetimit të komunitetit në departamentin e Canelones. Lindur me qëllim të qartë të siguruar rreth qytetit mundësinë që të ketë mediave të tyre, raportimin mbi sociale, proceset kulturore dhe sportive që zhvillohen në Ciudad de la Costa dhe rreth, ushtruar të drejtën e pluralizmit dhe i hapur me pjesëmarrje për të gjithë sektorët sociale dhe kulturore. Radio Transmetuesi njihet anëtar të komunitetit, në të cilën ajo merr pjesë me kuptim të plotë të nevojave të tyre dhe pikat e forta të pjesës lojtarët e tyre. Disa tashmë na njohin, të cilët nuk kanë, Ciudad de la Costa FM ju ftojmë të dëgjoni.
Ciudad de la Costa FM adresa faqen zyrtare është www.ciudaddelacostafm.com.uy
Qyteti FM Costa
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Qyteti FM Costa ]