top logo

Bulo FM është në ligë radio transmetimit për më shumë se gjashtë vjet tani. Ajo transmeton për 24 orë me stereo mirë cilësi të shëndosha dhe ata janë të hapur për të dhënë dëgjuesit e tyre më shumë teknologji të re në transmetim dhe ata janë duke punuar për këtë aspekt. Kapaciteti i lumë e tyre është gjithashtu shumë i lartë.
Bulo FM adresa faqen zyrtare është www.bulofm.com

Bulo FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Bulo FM ]