top logo

Buenas Charqueada është pothuajse një falas online stacion komerciale radio që dëshiron të bëjë të ndjeheni më mirë me prezantimin dhe zbatimin e tyre stilin e programeve dhe prezantimit. Zgjedhja dhe preferencat tuaja janë dëgjuar me kujdes nga ekipi transmetimit dhe ju mund të shihni se në lloje të ndryshme të programeve të Buenas Charqueada.
Buenas Charqueada adresa website zyrtar është www.buenas-charqueada.webnode.com.uy

mirë Charqueada
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : mirë Charqueada ]