Azul FM 93.5

Info koment Stacione raport
Azul FM 93.5 mirëpritur të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Punta del Este, Uruguaj apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore e Punta del Este, Uruguaj dhe nga e gjithë bota Azul FM 93.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.
Azul FM 93.5 Adresa zyrtare e internetit është azulfm.com.uy

Vend: Uruguay

Zhanret: / /

loading...

Uruguay Radio Stations

Popular Stations