top logo

Music Latin American popular and folk, from Montevideo, Uruguay, for everyone. Por, Atlantico Sur tries their best to bring the quality of the programs to a next level. Dëgjuesit dhe preferencat e tyre luan një rol jetik në këtë drejtim.
Atlantico Sur official website address is radioatlanticosur.blogspot.com.uy

Atlantico Sur
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : Atlantico Sur ]