top logo

Adeom FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Adeom FM broadcasters believe in providing Folk, Tropical music, so listeners can enjoy a vast catalogue of Folk, Tropical.
Adeom FM official website address is www.adeomfm.com

FM Adeom
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Uruguay : FM Adeom ]