Simple Radio UK

Info koment Stacione raport

A nuk e pëlqen për të kaluar kohë me një radio, sepse ajo është qarkullojnë njëjtat përmbajtjen një pas një se vetëm një mendje të thjeshtë Radio Mbretërinë e Bashkuar dhe ju do të jetë i kënaqur se si e mirë përpjekjet e tyre është në preseting programe të mira dhe përmbajtjen për dëgjuesit e tyre që janë freskuese, këndshëm dhe më e rëndësishmja nuk riciklimit përmbajtjen njëjta.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.simpleradiouk.airtime.pro

FaceBook: simpleradiouk

Gjuhe: English

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations