qëllim Radio

Info koment Stacione raport

Qëllimi Radio luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u boared duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Pasi të keni një mendje për Radio Qëllimit ju vetëm do të keni llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.intentradio.com

Email: Intentradio@gmail.com

FaceBook: IntentRadio

Cicëroj: @IntentRadio

Gjuhe: English

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations