Djegia rrokut Radio

Info koment Stacione raport

Djegia rrokut Radio si emri i thotë se nuk luan muzikë rok, por ata në të vërtetë rock radio botës në internet dhe dëgjuesit e tyre të cilët janë padyshim tifozët e muzikës reggae me paketë mbushur e muzikës reggae non stop në lëvizje dhe çdo ku dëgjuesit e tyre janë int ai humor të gëzojnë disa muzikë shumë popullor reggae për ushqim të tyre muzikore.
Djegia Rockers Radio adresa e internetit zyrtare është www.burningrockers.com

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations