Absolute Classic Rock

Info koment Stacione raport

Absolute Classic Rock është Choice internet radio stacion radio dhe FM e njerëzve. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. On-ajër që 1990 Stacioni komuniteti Eastside Radio transmeton në zonën më të madhe në Mbretërinë e Bashkuar dhe më gjerë. Absolute Classic Rock japin më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Absolute Classic Rock adresa website zyrtar është www.absoluteclassicrock.co.uk

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations