top logo
Përparuar teknologjikisht të diskutuar stacione radio stacioni Dubai Eyes 103. 8 mixes një përzierje eklektik i njerëzve të informuar mirë për të siguruar organizimin, lajm, Punët më të fundit, Aktivitetet sportive, Aktiviteti dhe gjithashtu vëmendje të veçantë kodimi për vetëm një audiencë të synuar ndër-kulturor, rreth orën, 1 javë për javë. Prerjes avantazh britanik diskutojnë stacion në Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai Sytë përcakton këtë qëllim vetëm për çdo orë në mëngjes duke përdorur çmimin e saj anije të suksesshme të tregojë darkë kompanisë, paraqitur mysafirët parë dhe gjithashtu duke e bërë debatin mbi problemet që çështje. Me të rejat e lajmeve vetëm në lidhje me çdo 16 disa minuta, ndërsa në kohën e mëngjezit dhe gjithashtu të gjenerojë rastin, Dubai Sytë është e njohur për shkak se ofruesi i shërbimit i madh që përfshin lajmeve dhe informacionit, mbajtur pranishmit të globit gjithë këta njerëz. Stacioni është e vendosur distinctively për ju për të kapur një audiencë të informuar dhe të lajmeve të synuar të etur të cilët janë në përgjithësi më të vjetër se 30. Shumica e këtyre të pranishmit kanë tendencë të jenë multi-kulturore dhe multi-faceted, i pajisur me të fundit know-how ato janë të rëndësishme e drejtuesve të opinionit mes miqtë e tyre. Dubai Sytë kanë qenë shumë-çmim i suksesshëm duke qenë se ajo është futja mbledhur këto lloje të accolades si Vendi Stereo në 12 muaj 2009/2010 dhe gjithashtu 2008/2009 së bashku me Worldwide Darka Konventës Stereo Shënoni në 12 muaj.
Dubai Syri 103.8 Adresa zyrtare e internetit është www.dubaieye1038.com
Dubai Syri 103.8
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ United Arab Emirates : Dubai Syri 103.8 ]