top logo
Kanal 4 FM mund të jetë vend i grupit anije. Politika moderne kodim përfshin 'E gjithë kjo Hits "e ka lejuar këtë vend për të zgjatur këngët e saj të marrin pjesë në të dhënat në bazë të çfarë saktësisht dëgjuesit nga Emiratet e Bashkuara Arabe doni. Kanal 4 FM është zakonisht në masë të madhe private, paraqitur dëgjuesit shumë të mira në gjuhën Chr Vizitorët në Britani të Madhe & TË GJITHA I SHBA. Është energjik, interesant, prodhimit cilësi, flijim i bërë me prezantuesit tani më të egër që i shtojnë aluzion e tyre ngjitëse për prodhuesit. Secili nga dëgjuesit tanë pasqyrojnë stilin Ky stacion i cili është i ri, artikulojnë, i vetëdijshëm, njerëz të ndara me nivele të mëdha të të ardhurave jo reusable dhe shoqërore ndikojnë.
Kanal 4 FM adresa website zyrtar është www.channel4fm.com
Kanal 4 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ United Arab Emirates : Kanal 4 FM ]