top logo
Abu Dhabi Klasik FM përfaqëson një preferuar përzgjedhje ende eklektik të Klasike, Jazz si dhe Relax meloditë në momentin e duhur e mëngjesit tuaj. Regjistrohen në Abu Dhabi FM tipike në lidhje me meloditë fantastike, lajm, si dhe njohuri nga të kaloni social nga Qendra Largësia pa paralajmërim në lidhje me mëngjes apo ndoshta në mbrëmje.
Abu Dhabi Klasik FM adresa faqen zyrtare është www.adradio.ae/abudhabiclassicfm
Abu Dhabi Classic FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ United Arab Emirates : Abu Dhabi Classic FM ]