YP 3 Radio

Info koment Stacione raport
Radio ukrainisht “Kulturë” (Channel rilindja shpirtërore) përbëhet nga informacionit-analitike, gazetaresk, kulturor, shkencor, edukativ, argëtuese dhe muzikë programe që të nxjerrë në pah kultura dhe ngjarjet projektuar për gamës së gjerë të dëgjuesve.
YP 3 Radio adresa e internetit zyrtare është www.nrcu.gov.ua

Vend: Ukraine

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations