Super Radio Ukraina

Info koment Stacione raport
Super Radio Ukraina transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Transmetuesit Super Radio Ukrainë besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.
Super Radio Ukraina adresa faqen zyrtare është super-radio.com.ua

Vend: Ukraine

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations