Rus Radio Ukraina

Info koment Stacione raport
Radio “Radio ruse” – Ukraine “është lider i padiskutueshëm në tregun e pa tel të Ukrainës. Dëgjuesit më të lartë të mbulimit radiobiznesu qasje profesionale për përdorimin e mostrave të radios në nivel global.
Unike e suksesit të “Radio ruse” është një format muzikë që i përshtatet të përkryer në mentalitetin sllav dhe qëndrimi. Të gjitha këngët dukej në ajër “Radio ruse”, janë zgjedhur me kujdes dhe të testuar nga vetë nxënësit. Pra, të marrë në ajër vetëm ato këngë që janë të popullarizuara në mesin e dëgjuesve “Radio ruse”
Russian Radio Ukraina adresa faqen zyrtare është www.rusradio.ua

Vend: Ukraine

Zhanret: / / /

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations