Radio Deti

Info koment Stacione raport

Radio Më shumë ju ofrojmë një format të ri radio – Radio Deti. radio jonë do të ju ndihmojë për të zhytet në “MË SHUMË” ngjarjet e gadishullit. ne, si ju, janë gjithmonë i ri dhe ambicioz, na bashkohen në çdo humor, dhe ne do të bëjmë pjesën tjetër!

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: radio-more.ru

Email: tv@tv.crimea.com

Numri i kontaktit: +7 978 0000 117

Adresë: Rusi, Simferopol, str. student 14, Simferopol

Vend: Ukraine

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations