Radio Mix Ukraina

Info koment Stacione raport
Radio Mix is a popular dance music composition from the sound producers of Ukraine, near and far abroad. Radio Mix Ukraine provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Elektronike dhe Dance, Top 40/Pop music can be heard.
Adresa zyrtare e internetit është www.rmix.dp.ua

Vend: Ukraine

Zhanret: / / /

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations