Radio Meydan

Info koment Stacione raport
Radio Meydan broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Meydan broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.
Radio Meydan official website address is www.meydan.fm

Vend: Ukraine

Zhanret:

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations