O Radio Ukraina

Info koment Stacione raport

Oldies, pop, Më i lartë 40 etj janë zhanret që o Radio Ukraina luan dhe zgjedh vetëm muzikë të mirë nga këto zhanre për programet e tyre të zgjedhur me kujdes. Ndër listën e vjetër të muzikës playlists e tyre janë të mbushura me muzikë klasike dhe të vjetra nga 80-ta dhe 90-ta. Disa muzikë të mirë pop nga ajo periudhë e muzikës janë duke luajtur edhe në O Radio Ukrainë.
O Radio Ukraina adresa faqen zyrtare është www.superradio.at.ua

Vend: Ukraine

Zhanret: / / /

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations