Melodia FM Ukraine is a online music radio station. Melodia FM Ukraine broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Melodia FM Ukraine has something for all discerning music lovers.

Melodia FM Ukraine website address is www.melodiafm.ua

Melodia FM Ukraine
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ukraine : Melodia FM Ukraine ]