top logo

Mayak FM is a online music radio station. Mayak FM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Mayak FM has something for all discerning music lovers.

Mayak FM official website address is radiomayak.kr.ua

Mayak FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ukraine : Mayak FM ]