DJ FM 96.8

Info koment Stacione raport
DJFM – është një burim i arritshëm nga rrjedha aktuale e informacionit, paraqitur kundër sfondit të muzikës moderne. DJ FM maksimalisht e hapur për dëgjuesin. – DJFM – një lojë në të gjitha manifestimet e tij, dhe përfshirja e ngushtë e audiencës në këtë lojë: interaktiv, promovime, Konkurseve, flash Turmat, BTL. – DJFM – quajtur ajo tregon DJ më të mirë në botë dhe Ukrainë ; exclusive chat with the stars of the world dance scene; opportunity to keep abreast of the trends of modern life.
DJ FM 96.8 Adresa zyrtare e internetit është djfm.ua/ru

Vend: Ukraine

Zhanret: /

loading...

Ukraine Radio Stations

Popular Stations