Vizioni Radio 89.1

Info koment Stacione raport

Vizioni Radio 89.1 FM është numri i Ugandës perëndimore 1 radio stacion,duke ju dhënë Lajmet e fundit,informacion, dhe goditjet në krye të tabelës! Vizioni Radio 89.1 gjithmonë përpiqet të bëj më së miri për të qenë me dëgjuesit e tyre dhe të njohim atë që ata vërtet duan për Vision Radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.visionradio.co.ug

FaceBook: VisionRadioMbarara

Cicëroj: @ visionradio891

Numri i kontaktit: +256 784 931962

Vend: Uganda

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations