Step FM 99.8

Info koment Stacione raport

The station broadcasts for two days of the week. Step FM 99.8 në fund të fundit do të ju lutem ju me muzikën e tyre të madh që këndoi së shumti nga të talentuar Artist Pavarur muzikore dhe këto muzikës pavarur përmban artistëve të njohur si Bill Lewis, Roger Hëna, Michael Waid dhe shumë më tepër. Step FM 99.8 do të ju lutem ju me prodhimin e tyre e muzikës klasë të lartë.
Step FM 99.8 Adresa zyrtare e internetit është www.stepfmug.com

Vend: Uganda

Zhanret:

loading...

Popular Stations