Spice FM Uganda

Info koment Stacione raport

Spice FM Uganda is Bunyoro’s most listened radio station broadcasting an assortment of projects and music types, duke përfshirë lajmeve, dramatizim, comic drama, shfaqje televizive, muzikë bashkëkohore dhe hitet e sotme të lartë.

Vend: Uganda

loading...

Popular Stations