Radiocity 97FM

Info koment Stacione raport

Radiocity 97FM jetojnë nga Bugolobi, gabimisht mbi Kampala në 97FM. Kjo është Radiocity! energjike stacion i ri Kampala-së. Radiocity ofron audiencës më të mirë, dhe ne do të thotë vetëm më të mirë në muzikë, lojë, eksitim dhe të dhënat. Administrata është një zgjuar emision televiziv përfitim që percepton se shijet e audiencës objektivi dhe prirjet të çuar përpara dhe për të ndryshuar me kalimin e kohës dhe në epokën, përgjatë këtyre linjave administrata do të zhvillohet dhe për të përshtatur për të përshtaten dhe të qëndrojnë në përputhje me audiencën e saj objektive.

Radiocity 97FM adresa website zyrtar është www.radiocity.ug

Vend: Uganda

Zhanret: /

loading...

Popular Stations