Radio Paidha

Info koment Stacione raport

Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Radio Paidha to chose only that music which is liked by their listeners and is trending at the moment. Kështu, Radio Paidha cares about your musical choice.

Radio Paidha official website address is www.paidhafm.com

Vend: Uganda

Zhanret:

loading...

Popular Stations