Pearl FM Uganda

Info koment Stacione raport

Pearl FM Uganda është një lajm musliman, flasin dhe komunikojnë Edutainment stacion punuar në 107.90 MHz në brezin FM. studio e saj themelore është e rregulluar në komplot 6B , Berkely Road vjetër Kampala. Stacioni filloi transmetimin në 2010 dhe është duke punuar një 24 orë transmetimin lagje rrumbullakët mbulimin dhe lajme universale, Projektet shfaqje televizive dhe projektet Edutainment pjesëmarrëse.

Vend: Uganda

loading...

Popular Stations