MMU Radio 105.2 FM

Info koment Stacione raport

MMU Radio është një krijimin e maleve të Universitetit Hënë. Radio synon të mbështesë universitetin duke mbështetur trajnimin, Hulumtimi dhe komunitetit në terren. Ne jemi një komunitet radio stacion universitar-bazë e cila është unike dhe të rralla. Objektivat e MMU Radio janë: unë) për të informuar komunitetin lokal dhe më gjerë përmes ofruar një alternativë për muzikë dhe në thellësi programimin fjalë e thënë se sfidat trajton komunitetit. Kampion vlera të tilla si liria e shprehjes, drejtësi, respekti dhe përgjegjësia në lidhje me pjesëmarrjen dhe programimi, ii) të argëtojë komunitetin lokal dhe më gjerë, iii) për të edukuar nxënësit në malet e Universitetit Hënë, praktikantë nga vende të tjera, duke përfshirë praktikantëve ndërkombëtarë, fermerët, etj. Radio mbështet, promovon dhe krijon lidhjet në mesin e studentëve, studentët e universitetit 'Rajoni Rwenzori dhe më gjerë, dhe komunitetet përreth Universitetit

MMU Radio 105.2 FM adresa website zyrtar është www.mmu.ac.ug

Vend: Uganda

Zhanret:

loading...

Popular Stations