liria Përvoja

Info koment Stacione raport

Predikime, lutje, frymëzues Muzikë, prezantimet &Mësim Seria në Përjetimi Krishtin (si Fjala, jetë, dritë, hir, dhe e vërteta. Gëzojnë Muzikë për Life, motivues, Edukimin dhe freskuese Shpirtin tuaj.

Liria Përvoja adresa website zyrtar është www.freedomexperienceministry.org

Vend: Uganda

Zhanret:

loading...

Popular Stations