Connect Uganda

Info koment Stacione raport

Connect Uganda broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Connect Uganda broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Connect Uganda official website address is www.connectuganda.com

Vend: Uganda

Zhanret: /

loading...

Popular Stations