Capital FM Uganda

Info koment Stacione raport

Stacioni Capital FM Uganda është vendosur si një stacion bashkëkohore radio hit përshtatur në shtyllat e më shumë muzikë pak flasim, shumë pyeti në lidhje me substancë dhe si një publikimi / përparimet media shtëpi për sponsorët. Për të qëndruar të rëndësishme për mbledhjen objektive tonë audiencës, stacioni ka një pyes në shtëpi në lidhje me grupin që përfshin hulumtimet e vazhdueshme dhe udhëzon në nevojat veçanti në lidhje me grupin tonë me qëllim të interesit. Ky është mjeti me të cilin ne kemi realizuar artistikisht se si për të mbajtur pozitën tonë si radio kryesor angleze

Capital FM Uganda adresa website zyrtar është capitalradio.co.ug

Vend: Uganda

Zhanret:

loading...

Popular Stations