93.3 KFM

Info koment Stacione raport

KFM është Ugandës më dëgjonte televizion Anglisht radio stacion një përzierje e projekteve dhe llojet e muzikës, duke përfshirë lajmeve, dramatizim, parodi, programet botohet njëkohësisht, muzikë bashkëkohore dhe hitet e sotme të lartë. Fokusuar në English-folur ekspertë dhe zyrtarë mes 25 në 40 vjet, garanci e të dhënave më të mirë dhe muzikë të mirë KFM-së ka qenë një ekuacion triumfues me turmën e saj. KFM është i pushtuar dhe ka punuar nga Monitor Publikime Limited (MPL) dhe tregon nga stacioni qendror MPL në Namuwongo.

93.3 KFM adresa website zyrtar është kfm.co.ug

Vend: Uganda

Zhanret: /

loading...

Popular Stations