Vizioni Turku

Info koment Stacione raport

Vizyon Turk transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Vizyon Turk transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Vizyon Turk adresa faqen zyrtare është www.vizyonturk.com.tr

Vend: Turqi

Zhanret: /

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations