top logo
TRT Radio 1 është një radio FM dhe në internet radio stacioni. Ata janë duke luajtur muzikë turke, Komuniteti, Bota Talk. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. TRT Radio 1 transmeton në më të madh Ankara, Zona e Turqisë dhe përtej.
TRT Radio 1 Adresa zyrtare e internetit është www.trt.net.tr
TRT Radio 1
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : TRT Radio 1 ]