Radyo Ozgur

Info koment Stacione raport

Radyo Ozgur broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radyo Ozgur broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radyo Ozgur website address is www.radyoozgur.com.tr

Vend: Turqi

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations