Radio LTB

Info koment Stacione raport

Radio LTB është një radio shtëpinë e modës dhe me përjashtim të programeve të tyre të muzikës elektronike në bazë më të madhe të programeve të tyre janë të bazuara në aktivitetet e lidhura Moda. Ata janë konsideruar shpesh si një radio shumë moderne, ku dëgjuesit e të gjitha moshë do të gjeni gjëra Faqet modës në programet e tyre me shumë të muzikës elektronike.
Radio LTB adresa website zyrtar është eu.ltbjeans.com

Vend: Turqi

Zhanret: /

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations