top logo

NKU Radyo broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. NKU Radyo broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalog of known and unknown tracks.
Contact Info:
Namık Kemal Mahallesi Kampus Caddesi
Namık Kemal Universitesi
Rektorluk Binası Kat:9
Süleymanpaşa / Tekirdağ
NKU Radyo website address is radyo.nku.edu.tr

NKU Radyo
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : NKU Radyo ]