Stamboll FM

Info koment Stacione raport

Istanbul FM për 24 orë, këngët më të fundit të muzikës pop turke, si dhe me gjelbërim të përjetshëm për të, por më e rëndësishmja ata janë gjithmonë Ones cilësi të lartë kushton hapësirë, ditë, orë që e ndan programeve që janë në momentin mënyrë më pozitive vlerësoni një radio që është.
Istanbul FM adresa website zyrtar është www.istanbulfm.net

Vend: Turqi

Zhanret:

loading...

Turkey Radio Stations

Popular Stations